A káposztát finomra vágd, a vöröshagymát pedig karikázd fel vékonyra. A fokhagymát zúzd össze.
A káposztát könnyen feldarabolhatod, ha először hosszú szeletekre vágod, majd keresztben apró csíkokra.
A joghurtot keverd el a málna szörppel, sóval és egy evőkanál olívaolajjal, hogy egy krémes öntetet kapj.
A málna szörp hozzáadásával friss és enyhén édes ízt adunk az öntetnek, de ha szeretnéd, cserélheted citromlére is.
A káposztát tedd egy tálba, és öntsd rá a joghurtos öntetet. Keverd jól össze, hogy minden egyes falat ízesített legyen.
Tedd a káposztát a hűtőbe egy fél órára, hogy az ízek összeérjenek.
A kakit hámozd meg, vágd apró szeletekre, majd tedd a káposztasalátára.
A kaki szelíd íze remekül illik a káposztasalátához, de ügyelj arra, hogy érett gyümölcsöt válassz.
Szórd meg a kész salátát szezámmaggal és friss korianderrel, és tálald.
A koriander és a szezámmag egy kis frissességet és textúrát ad a salátának.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.