Az osztrig谩kat tiszt铆tsd meg alaposan, majd v谩gd le a felesleges r茅szeket. Ha sz眉ks茅ges, v谩gd f茅lbe 艖ket, hogy k枚nnyebben belef茅rjenek a pan铆rba.
脺gyelj arra, hogy az osztriga ne legyen t煤l nedves, mert a pan铆r nem fog sz茅pen r谩tapadni.
K茅sz铆ts el艖 h谩rom t谩ny茅rt: az els艖be tedd a lisztet, a m谩sodikba felvert toj谩sokat, a harmadikba pedig a zsemlemorzs谩t.
A toj谩sokat el艖sz枚r j贸l verj眉k fel, hogy sz茅p homog茅n pan铆rt kapjunk.
Az osztrig谩kat el艖sz枚r forgassuk meg a lisztben, majd a toj谩sban, v茅g眉l a zsemlemorzs谩ban, 眉gyelve arra, hogy minden oldalr贸l egyenletesen bevonja 艖ket a pan铆r.
Ha s疟r疟bb pan铆rt szeretn茅l, k茅tszer is megforgathatod 艖ket a zsemlemorzs谩ban.
A pan铆rozott osztrig谩kat forr贸 olajban s眉sd ki 3-4 percig, am铆g aranybarna 茅s ropog贸s nem lesz.
Figyelj arra, hogy ne legyen t煤l forr贸 az olaj, mert k枚nnyen meg茅ghet a pan铆r. A megfelel艖 h艖m茅rs茅klet k枚r眉lbel眉l 170-180掳C.
Miut谩n az osztrig谩k kis眉ltek, tedd 艖ket pap铆rt枚rl艖re, hogy a felesleges olaj felsz铆v贸djon.
Ne hagyd t煤l sok谩ig a pap铆rt枚rl艖n, hogy a pan铆r ne vesz铆tse el a ropog贸ss谩g谩t.
T谩lald az osztrig谩kat tonkatsu sz贸sszal meglocsolva, 茅s 铆zl茅s szerint sz贸rhatsz r谩 egy kis friss petrezselymet vagy reszelt torm谩t.
A tonkatsu sz贸sz adja meg az 茅tel karakteres, 茅des 茅s s贸s 铆z茅t. Ha nem tal谩lsz tonkatsu sz贸szt, haszn谩lhatsz barbecue sz贸szt is.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.