A csirkemellet szeleteld fel, majd panírozd be lisztbe, tojásba, és végül zsemlemorzsába.
A panírozás során ügyelj arra, hogy minden szelet teljesen befedje a panír, így a hús kívül ropogós, belül pedig szaftos lesz.
Forrósíts fel olajat egy serpenyőben, és süsd meg a csirkét mindkét oldalon, amíg aranybarna és ropogós lesz.
Az olajat ne hagyd túlságosan forrón, különben a panír megég, miközben a hús belseje nyers marad.
A tojásokat verd fel, sózd, borsozd, majd öntsd egy serpenyőbe. Készíts belőle egy puha omlettet.
A tojást ne süsd túl, mert akkor nem lesz olyan lágy, mint szeretnénk.
Közben a főtt rizst egy serpenyőben melegítsd fel, add hozzá a zöldborsót, a ketchupot és a szójaszószt, majd keverd össze alaposan.
Ne süsd túl a rizst, hogy ne veszítse el a puhaságát. A ketchup és a szójaszósz biztosítják az étel jellegzetes ízét.
A kész omlettet tedd a rizs tetejére, majd helyezd rá a sült csirkét.
Tálalás előtt finoman vágd fel az omlettet, hogy a tojás szépen ráfolyjon a rizsre.
Szórj szezámmagot a kész étel tetejére, és tálald frissen.
A szezámmag extra ízt és textúrát ad az ételnek, de akár más magvakat is használhatsz, mint a tökmag vagy napraforgómag.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.