Katsu Tálban, ropogós panírozott sertésborda tonkatsu szósszal rizzsel

Katsu Tálban

A katsu tálban egy klasszikus japán étel, amely a ropogós panírozott sertésbordát és gazdag tonkatsu szószt kínálja rizsen. Az étel gyorsan elkészíthető, és tökéletes választás egy ínycsiklandó étkezéshez. A ropogós hús és a gazdag szósszal való tálalás különleges ízélményt ad, miközben a rizs semlegesíti a gazdag szósz ízét. A katsu tálban egy igazán ínycsiklandó étel, amely minden falatjával elvarázsolja az étkezőt.

Előkészület 15 perc
Elkészítés 15 perc
Teljes 30 perc
750 Kcal
Facebook
Twitter
LinkedIn

Hozzávalók

Adagok: 4
4 db Pork chop
100 g Panko breadcrumbs
1 db Egg
50 g All-purpose flour
2 ek. Soy sauce
1 ek. Sesame oil
1 db Cabbage
2 csésze Rice
2 ek. Tonkatsu sauce

Bevásárló kosár ikon Bevásárló lista (0)

    Allergén információ

    Elkészítési Lépések

    1

    Cook the rice according to package instructions and set aside.

    Use a rice cooker or the stove-top method to cook the rice for a fluffy and perfect texture.

    2

    Preheat the oil in a deep pan to 170°C for frying.

    Make sure the oil is hot enough by testing with a small piece of breadcrumb.

    3

    Season the pork chops with soy sauce and sesame oil, then dredge in the flour, dip in the beaten egg, and coat with panko breadcrumbs.

    For extra crunch, press the panko breadcrumbs firmly onto the pork chops.

    4

    Carefully fry the pork chops in the hot oil for about 4-5 minutes on each side, or until golden brown and crispy.

    Fry the pork chops in batches to prevent overcrowding, which can lower the oil temperature.

    5

    Once fried, drain the pork chops on paper towels to remove excess oil.

    Let the pork chops rest briefly to ensure they stay crispy.

    6

    Serve the fried pork chops in a bowl over the cooked rice, and drizzle tonkatsu sauce over the top.

    You can add a side of shredded cabbage for extra freshness and texture.