A paça húst alaposan tisztítsd meg, és vágd kisebb darabokra. A hagymát és fokhagymát apróra vágd.
A paça húst alaposan tisztítsd meg, hogy ne maradjon rajta zsiradék vagy szőr.
Egy nagy fazékban forralj fel 1 liter vizet, és add hozzá a paça húst, a felaprított hagymát és fokhagymát. Főzd a húst 1,5-2 órán át alacsony hőmérsékleten, hogy a hús megpuhuljon.
A főzés közben folyamatosan távolítsd el a keletkező habot, hogy tiszta levest kapj.
Közben a zöldségeket is aprítsd fel és tedd félre. A lisztet egy kis vízzel hígítsd fel, hogy csomómentes legyen, majd adj hozzá a főzőléhez, hogy sűrítse a levest.
A lisztes keveréket folyamatosan keverd a levesbe, hogy ne csomósodjon össze.
Miután a hús megpuhult, add hozzá a felaprított zöldségeket, sót és borsot, majd főzd további 20-30 percig, hogy az ízek összeérjenek.
A zöldségeket ne főzd túl, hogy friss maradjon az ízük és színük.
A kész levest tálalás előtt szórd meg friss petrezselyemmel.
A petrezselyem friss és zöld íze kiválóan illik a gazdag, húsos leveshez.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.