Egy nagy tĂĄlban keverd össze a bĂșzalisztet, cukrot, Ă©lesztĆt Ă©s sĂłt. Add hozzĂĄ a langyos vizet, majd dagaszd simĂĄra. Tipp: ha ragad, szĂłrj hozzĂĄ lisztet, ha morzsĂĄlĂłdik, adj pĂĄr csepp vizet.
A vĂz hĆmĂ©rsĂ©klete nagyon fontos! Ne legyen se tĂșl hideg, se tĂșl meleg, mert az Ă©lesztĆ nem fog megfelelĆen mƱködni. A kĂ©zmeleg a legjobb.
Fedd le a tĂ©sztĂĄt, Ă©s meleg helyen keleszd 1 ĂłrĂĄn ĂĄt, amĂg a duplĂĄjĂĄra nĆ. Tipp: a sĂŒtĆ vilĂĄgĂtĂĄsa is elĂ©g lehet a tökĂ©letes hĆmĂ©rsĂ©klet biztosĂtĂĄsĂĄra.
A tésztåt nedves konyharuhåval vagy folpackkal fedd le, hogy ne szåradjon ki a teteje.
Oszd 8 egyenlĆ rĂ©szre a tĂ©sztĂĄt, formĂĄzz ovĂĄlis lapokat, hajtsd fĂ©lbe, sĂŒtĆpapĂrral elvĂĄlasztva helyezd pĂĄrolĂłba. Pihentesd 15 percet, majd pĂĄrold 10â12 percig. Tipp: a fedĆt ne nyisd ki, amĂg kĂ©sz nem lesz.
A sĂŒtĆpapĂr hasznĂĄlata megakadĂĄlyozza, hogy a bucik leragadjanak a pĂĄrolĂł aljĂĄra. A pĂĄrolĂĄsnĂĄl figyelj, hogy a vĂz ne Ă©rje a bucikat.
A sertĂ©shĂșst vĂĄgd kisebb szeletekre vagy csĂkokra. SĂłzd, borsozd, majd forrĂł serpenyĆben kevĂ©s olajon sĂŒsd aranybarnĂĄra. Tipp: ne zsĂșfold tĂșl a serpenyĆt, hogy jĂłl piruljon, ne csak pĂĄrolĂłdjon.
A hĂșs minĆsĂ©ge nagyban befolyĂĄsolja az eredmĂ©nyt. HasznĂĄlj zsĂrosabb hĂșst, pĂ©ldĂĄul oldalas vagy lapocka, hogy szaftosabb legyen.
A kimchit vĂĄgd aprĂłra, ha tĂșl nagy darabos. Tipp: a fƱszeresebb vĂ©geredmĂ©nyĂ©rt ne csepegtesd le teljesen, de ha enyhĂ©bb Ăzre vĂĄgysz, kicsit öblĂtsd le hideg vĂzzel.
Ha nincs kimchid, hasznĂĄlhatsz savanyĂș kĂĄposztĂĄt is, de ebben az esetben adj hozzĂĄ egy kis chiliport Ă©s fokhagymĂĄt a megfelelĆ Ăz elĂ©rĂ©sĂ©hez.
TĂĄlalĂĄs: nyisd szĂ©t a bao bucikat, helyezz bele egy adag sĂŒlt sertĂ©shĂșst Ă©s egy kanĂĄl kimchit. Azonnal tĂĄlald melegen. Tipp: szĂłrhatsz rĂĄ szezĂĄmmagot vagy zöldhagymĂĄt is, ha intenzĂvebb Ă©lmĂ©nyt szeretnĂ©l.
A bao bucikat tĂĄlalĂĄs elĆtt Ă©rdemes kicsit ĂĄtmelegĂteni, hogy puhĂĄk Ă©s melegek legyenek. Ezt megteheted pĂĄrolĂłban vagy mikrohullĂĄmĂș sĂŒtĆben.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.