A saláta leveleket alaposan mosd meg és szárítsd meg. Készíts kis adagokat, hogy könnyedén be tudják csomagolni a tölteléket.
A salátaleveleket ne vágd, mert a nagyobb levelek jobban tartják a tölteléket.
A kimchit szeleteld fel apróra, hogy könnyen bele tudja venni a saláta levélbe.
A kimchi íze erősebb, ha nem túl apróra darálod, de ügyelj arra, hogy a darabok ne legyenek túl nagyok, hogy a falatokat könnyen be lehessen csomagolni.
A sült marhahúst is szeleteld vékonyra. Ha még nem sült, pirítsd meg egy serpenyőben, és utána szeleteld fel.
A hús legyen jól átsült, de még enyhén szaftos, hogy a falatok ízletesek maradjanak.
Minden saláta levélre helyezz egy-egy szelet sült marhahúst, majd egy adag kimchit.
Ha szereted, egy kis friss chili szeletet is adhatsz a falatokhoz a fűszeres íz fokozásához.
Spriccelj egy kis lime levet a tetejére, és szórd meg friss korianderrel és szezámmaggal.
A lime frissessége kiemeli a kimchi fűszerességét, és a koriander különleges ízt ad.
Tálald az elkészült kimchi ssam falatokat. Frissen a legjobb, de előre is elkészíthetők, hogy gyorsan fogyaszthassák őket.
Tálalás előtt figyelj arra, hogy a falatok jól fel legyenek csomagolva, hogy a töltelék ne essen ki.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.