A fokhagymát aprítsd fel, a zöldhagymát karikázd fel. A kimchit vágd kisebb darabokra.
A fokhagyma ízének erősségétől függően nyugodtan változtathatsz a mennyiségen, ha enyhébben szeretnéd.
Egy nagy serpenyőben hevítsd fel a szezámolajat, majd add hozzá a fokhagymát és a zöldhagymát. Pirítsd 2-3 percig, amíg illatos lesz.
Ha szeretnéd, egy kis gyömbért is adhatsz hozzá, hogy friss, pikáns ízt kapjon.
Add hozzá a kimchit, szójaszószt, cukrot és koreai piros paprika port. Keverd össze, majd öntsd hozzá a vizet és forrald fel.
Ha szeretnéd, adj hozzá egy kis szezámolajat is, hogy még gazdagabb legyen az íz.
Miután felforrt, tedd bele a rizstortát, és főzd 10-15 percig, amíg a rizstorta megpuhul és átveszi a fűszerek ízét.
A rizstorta a legjobb, ha nem túl sűrű a szósz, így könnyebben átjárja a fűszeres íz.
Szórj egy kevés szezámmagot a tetejére, és tálald forrón.
A szezámmag extra ropogósságot és ízt ad a tálhoz, miközben fokozza az étel vizuális élményét.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.