A bulgurt tedd egy tálba, és önts rá annyi forró vizet, hogy ellepje. Fedd le, és hagyd állni 10-15 percig, hogy megpuhuljon.
Ha a bulgur túl száraznak tűnik, adj hozzá még egy kevés forró vizet, és hagyd állni, amíg megpuhul.
A paradicsomokat és az uborkát vágd apró kockákra, majd tedd a bulgurhoz.
A zöldségeket egyenletes méretűre vágva könnyebb keverni, és szép egységes textúrát ad az ételnek.
A friss petrezselymet aprítsd fel, és szórd hozzá a salátához.
A petrezselyem segít frissességet adni a salátának. Használj friss leveleket, hogy az íze intenzívebb legyen.
Öntsd hozzá az olívaolajat, citromlevet és a gránátalma szirupot. Sóval és borssal ízesítsd, majd alaposan keverd össze.
A gránátalma szirup ad egy kis édes-savanykás ízt, ami kiválóan illik a friss zöldségekhez és bulgurokhoz.
Tálald a kısırı frissen, jól lehűtve. Ízlés szerint díszítheted egy kis extra petrezselyemmel a tetején.
Ez az étel tökéletes választás nyári piknikekhez, mivel könnyen elkészíthető és jól hűthető.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.