A főtt burgonyát és káposztát törd össze egy villával, hogy pürét kapj.
A burgonyát ne törd túl finomra, hogy legyen egy kis textúrája a keveréknek.
A hagymát apróra vágd, és egy serpenyőben melegítsd fel az olívaolajat. Dinszteld meg rajta a hagymát, amíg üvegesedni nem kezd.
A hagymát ne hagyd megégni, mivel ez keserű ízt adhat.
Add hozzá a burgonyás és káposztás keveréket a serpenyőhöz, és keverd jól össze.
Ne keverd túl sokat, mert a keverék ropogós kérget kell kapjon az alján.
Közepes lángon süsd a keveréket 10-15 percig, időnként megkeverve, amíg szép aranybarna nem lesz az alja.
A keverék akkor lesz tökéletes, ha az alja enyhén ropogós és aranybarna.
A kész Bubble and squeak-et tálalhatod egy kis vajjal, és kísérheted fűszeres salátával vagy sült tojással.
A legjobb, ha frissen tálalod, így megőrzi a ropogós textúráját.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.