Egy közepes lábasban öntsd össze a kókusztejet és a vizet, majd kezdd el közepes lángon melegíteni.
A kókusztej zsírosabb, ezért figyelj, hogy ne forrald fel, mert szétválhat.
Adj hozzá a mézet, a fahéjat és a vanília kivonatot, majd folyamatos kevergetés mellett melegítsd tovább, de ne forrald fel.
A méz helyett használhatsz más édesítőt is, például agavé szirupot vagy juharszirupot.
Ha csokoládésabb ízt szeretnél, keverd bele a kakaóport, és keverd addig, amíg teljesen feloldódik.
A kakaóport szitáld át, hogy ne legyen csomós az ital.
Amint az ital kellően forró, öntsd bögrékbe és szórj a tetejére egy kevés kókuszreszeléket díszítésként.
A bögréket előmelegítheted, hogy az ital tovább maradjon forró.
Azonnal tálald, és élvezd a krémes, kókuszos forró italt!
A tetejére tehetsz egy kevés tejszínhabot is, ha még krémesebbé szeretnéd tenni.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.