A csirkehúst daráljuk le, majd a fokhagymát és a gyömbért zúzzuk össze, és keverjük össze a csirkehússal.
Ha nem szereted a túl durva textúrát, egy botmixerrel is pürésítheted a keveréket.
Adjuk hozzá a rizslisztet, szójaszószt, cukrot és borsot, majd alaposan dolgozzuk össze, hogy egy sima masszát kapjunk.
Ha túl száraznak tűnik a keverék, egy kis vizet is adhatunk hozzá, hogy könnyebben formázható legyen.
Formáljunk kis hengereket a masszából, és tekerjük be őket friss korianderrel és szezámmaggal.
A hengerek méretét igazíthatjuk a kívánt adagokhoz, de ügyeljünk rá, hogy ne legyenek túl nagyok.
A hengereket tegyük egy gőzölő kosárba, és gőzöljük őket 20-30 percig, amíg átsülnek.
A gőzölés segít megőrizni az ízeket és a hús szaftosságát. Ha nincs gőzölő kosarad, használhatsz egy szitát is.
Tálald a Lạp xưởng csirkehúst frissen, egy kis lime levével és egy szelet rizstálra.
A friss lime leve való locsolás kiemeli a fűszereket és frissebbé teszi az ételt.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.