Helyezd a leipäjuustot (sajtot) egy tányérra. A sajtot szobahőmérsékleten hagyjuk néhány percig, hogy lágyabbá váljon, és könnyebb legyen tálalni.
A leipäjuusto nem túl kemény sajt, így egyszerűen szeletelhető, és ideális, ha egy kicsit lágyabb hőmérsékleten tálaljuk.
Tálald a vaníliafagyit a sajtra, helyezd rá három gombócot a sajtra, ügyelve arra, hogy a fagylalt ne olvadjon el túl gyorsan.
Használj frissen készített, jó minőségű vaníliafagyit, hogy még intenzívebb ízt kapj.
Önts egy kevés mézet a fagylaltra és a sajtra, hogy édes, selymes ízt adjon a fogásnak.
Használj tiszta virágmézet, hogy finom, enyhén virágos ízjegyekkel gazdagítsd az ételt.
Díszítsd az ételt friss áfonyával és menta levelekkel. Az áfonya savanykás íze jól kiegészíti a sajt és a fagylalt édes ízét.
Az áfonya frissen vagy akár fagyasztott formában is használható, így télen is elkészíthető ez az étel.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.