A tofut szeleteld fel, locsold meg olívaolajjal, és facsarj rá lime-levet. Ízesítsd sóval és borssal, majd süsd aranybarnára serpenyőben.
A tofu sütés előtt itt is érdemes kinyomkodni a felesleges vizet.
A céklát hámozd meg, vágd vékony szeletekre, és süsd meg sütőben 200°C-on 20 percig, amíg puha és karamellizált lesz.
A céklát sütés előtt meglocsolhatod egy kis olívaolajjal és balzsamecettel, hogy még finomabb legyen.
A rukkolát rendezd el egy nagy tálon, majd rétegezd rá a sült céklát és a pirított tofut.
A salátát közvetlenül tálalás előtt állítsd össze, hogy a rukkola ne essen össze a nedves céklától.
Szórd meg pirított dióval, és locsold meg méz vagy juharszirup és lime-lé keverékével.
A diót száraz serpenyőben pirítsd meg, hogy intenzívebb íze legyen. A méz és lime-lé keverékét kóstold meg, és ízlés szerint állítsd az arányokat.
Tálalás előtt díszítsd friss korianderrel és lime szeletekkel.
Ha nincs koriandered, petrezselyemmel is helyettesítheted.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.