BevĂĄsĂĄrlĂł lista (0) ▼
Egy magas poharat tölts meg jégkockåkkal.
A sok jĂ©g fontos, hogy az ital kellĆen hideg legyen, Ă©s ne hĂguljon fel tĂșl gyorsan.
Add hozzĂĄ a vodkĂĄt, a fehĂ©r rumot, a gint, a tequilĂĄt Ă©s a narancslikĆrt.
A minĆsĂ©gi alapanyagok sokat szĂĄmĂtanak az ital vĂ©gsĆ ĂzĂ©ben. Ne spĂłrolj a szeszes italokon!
Ăntsd bele a citromlevet Ă©s a cukorszirupot, majd Ăłvatosan keverd össze.
Frissen facsart citromlevet hasznĂĄlj a legjobb Ăz Ă©rdekĂ©ben. A cukorszirupot könnyen elkĂ©szĂtheted otthon is: egyenlĆ arĂĄnyban vizet Ă©s cukrot forralj össze, amĂg a cukor fel nem oldĂłdik.
Töltsd fel a poharat kĂłlĂĄval, hogy az ital kapjon egy sötĂ©t, jegestea-szerƱ szĂnt.
Ăvatosan öntsd a kĂłlĂĄt, hogy ne habozzon fel tĂșlsĂĄgosan.
DĂszĂtsd a poharat egy citromszelettel, Ă©s tĂĄlald azonnal.
Ha nincs citrom, hasznĂĄlhatsz lime-ot is a dĂszĂtĂ©shez.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.