Kezdd a meze elkészítését egy tál rakott padlizsánnal, majd a hummuszt és a rakott padlizsánt rendezd el egy tányéron. Az olívaolajat öntsd rá a rakott padlizsán tetejére, hogy gazdagabb ízt adjon.
A rakott padlizsán még finomabb lesz, ha egy kis fűszerkeverékkel is megbolondítod.
A fetasajtot vágd kisebb kockákra, és tedd mellé a rakott padlizsán és hummus tálkák mellé.
Ha szeretnéd, a feta sajtot olívaolajjal és friss fűszerekkel is megbolondíthatod.
Vágd fel a friss zöldségeket (uborka, paradicsom, paprika) kis darabokra, és rendezd el a tányéron a rakott padlizsán és hummus mellett.
A zöldségek segítenek frissíteni az ételt és egyensúlyt adnak a rakott padlizsán és hummus mellé.
A pitákat melegítsd meg a sütőben vagy serpenyőben. Vágd fel őket kis darabokra, hogy könnyebben tunkolhassák a szószokat.
A meleg pita segíti a meze összes hozzávalójának ízét, és jobb tunkolási élményt biztosít.
Tálald a meze tálat az asztalon, és hagyd, hogy mindenki kedvére tunkoljon a rakott padlizsánba, hummusba és a fetasajtba.
A meze kiválóan alkalmas előételnek vagy könnyű étkezésnek egy baráti összejövetelhez.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.