A kenyér szeleteket vágd apró kockákra, majd egy serpenyőben hevíts olívaolajat és pirítsd meg benne a kenyérdarabokat, amíg aranybarnák nem lesznek.
Ha szeretnéd, egy kicsit megsózhatod a kenyeret, hogy extra ízt adjon neki.
A fokhagymát és paprikát vágd apróra, majd add hozzá a pirított kenyérhez. Pirítsd még egy kicsit, hogy a fűszerek kiengedjék az ízüket.
A fokhagyma könnyen megég, ezért figyelj rá, hogy ne piruljon túl.
A tojásokat verd fel, majd öntsd a pirított kenyérre és fűszerezd sóval és borssal. Keverd jól össze, hogy a tojás minden falatra rátapadjon.
Ne hagyd, hogy a tojás túlságosan megszilárduljon, mert a migas lényege, hogy puha és krémes legyen.
Miután a tojás megfőtt, szórd meg friss petrezselyemmel, majd tálald melegen.
A petrezselyem frissessége remekül illik a fűszeres migashoz, így ne hagyd el!
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.