A gluténmentes rizslisztet, cukrot, kakaóport és vaníliás cukrot egy tálban keverd össze.
A rizsliszt és a kakaópor keverése segít, hogy a mochi egységes színű legyen.
A kávét és a vizet egy edényben keverd össze, majd lassan öntsd a száraz hozzávalókhoz, miközben folyamatosan kevered, hogy ne legyenek csomók.
Fontos, hogy a kávé erősen legyen főzve, hogy az íze intenzívebb legyen.
Az elkészített tésztát egy enyhén olajozott tálba öntsd, és takard le alufóliával. Párold közepes lángon 30 percig.
A párolás segít, hogy a mochi tészta lágy és rugalmas legyen. Ügyelj arra, hogy ne főzd túl!
Miután a mochi elkészült, hagyd kihűlni. Amikor teljesen kihűlt, vágd kis kockákra.
A kihűlés után könnyebben fel tudod szeletelni a mochit, és nem fog összetörni.
Tálald a kávés mochit egy kis kókuszolajjal meglocsolva. Ízlés szerint egy-egy kanál kávéval vagy csokoládéval is tálalhatod.
A kókuszolaj ad egy finom, gazdag ízt a mochihoz, és kiemeli a kávé ízét.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.