A paradicsomokat mosd meg, majd vágd fel kisebb darabokra. Tedd egy tálba.
A paradicsomokat annyira apróra vágd, amennyire a recept igényli, így a szósz simább lesz.
Tedd hozzá az apróra vágott fokhagymát, a sót, a borsot, és a pirospaprikát a paradicsomhoz. Keverd össze alaposan.
A fokhagymát apróra vágd, hogy könnyen elkeveredjen a paradicsomban, és ne legyenek nagy darabok benne.
Add hozzá az olívaolajat és a fehérborecetet. Keverd össze az egészet egy kanállal, hogy minden hozzávaló egyenletesen eloszoljon.
Ha édesebbre szeretnéd a szószt, adj hozzá egy kevés mézet vagy cukrot.
Keverd bele a friss korianderleveleket. Ha szereted, hagyhatod kicsit állni, hogy az ízek jobban összeérjenek.
A koriander friss levelei egyedi ízt adnak a szósznak, de ha nem szereted, nyugodtan elhagyhatod.
Tálald a kész paradicsomos mohot pirítós kenyérrel, vagy használd köretként különböző ételekhez.
A Mojo de tomate kitűnően illik grillezett húsokhoz és halakhoz is.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.