Készítsd elő a hozzávalókat: válassz háromféle fagylaltot, például vaníliát, csokoládét és epret. Ha házilag készíted, hagyd a fagylaltokat picit lágyulni, hogy könnyebben formázhatók legyenek.
A bolti fagylaltot is érdemes kicsit felengedni, hogy könnyebben rétegezhető legyen.
Ha házi fagylaltot készítesz, mindhárom ízt külön-külön készítsd el, és tedd őket egyenletes rétegekbe egy fagyasztóformába.
A házi fagylaltokhoz használj jó minőségű alapanyagokat a legjobb ízhatás érdekében.
Ha bolti fagylaltot használsz, helyezd a három különböző fagylaltot egymás mellé egy tálcán vagy tálban, ügyelve arra, hogy minden íz külön réteget képezzen.
A bolti fagylaltot egyforma mennyiségben rétegezd, hogy szép legyen a végeredmény.
Szép sorban rétegezd a fagylaltokat, először a vaníliát, majd a csokoládét és végül az epret. Minden réteget simíts el, hogy egyenletes legyen.
Használj egy spatulát vagy kést a rétegek elsimításához.
Miután a fagylaltokat rétegezted, tedd a fagyasztóba és hagyd őket legalább 4 órán keresztül, hogy megszilárduljanak.
A hosszabb fagyasztási idő biztosítja, hogy a rétegek ne olvadjanak össze.
Miután a fagylaltok megfagytak, a Neapolitan Ice Cream készen áll a tálalásra. Szeleteld fel, és tálald azonnal.
A szeleteléshez használj meleg vízbe mártott kést, így könnyebben vághatod a fagylaltot.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.