A rizslisztet egy tálban keverd össze a vízzel és kókusztejjel, hogy egy sima, csomómentes masszát kapj.
Ha csomósodik a massza, egy szitán átszűrheted, hogy teljesen sima legyen.
A pálmacukrot és a fahéjat tedd egy kis lábasba, és melegítsd, amíg a cukor feloldódik és szirupos állagú nem lesz.
A pálmacukor lassan olvad, figyelj rá, hogy ne égjen meg.
Miután a cukor feloldódott, add hozzá a rizsliszt és kókusztej keverékét, és folyamatosan kevergetve főzd, amíg a massza besűrűsödik.
Folyamatos keverés mellett, alacsony hőmérsékleten főzd, hogy elkerüld a leégést.
Amikor a massza elég sűrűsödött, vedd le a tűzről és hagyd pihenni 10 percig, hogy az ízek összeérjenek.
Ha túl sűrűnek találod, adj hozzá egy kis kókusztejet vagy vizet, hogy simább legyen.
Tálald a Nolen gur moa-t egy kis kókuszreszelékkel megszórva. Az ételt legjobb langyosan fogyasztani.
A kókuszreszelék ad egy kis textúrát és extra ízt a desszertnek.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.