Az uborkákat mosd meg alaposan, majd vágd le mindkét végét. Készíts kisebb méretű darabokat, vagy vágd félbe őket hosszában, hogy könnyen megtölthesd.
Ha az uborka túl vastag, félbe is vághatod, hogy a töltelék jobban beférjen.
A fokhagymát és a piros chilit apróra vágd fel. Tedd félre.
A piros chili mennyisége szabályozható, ha nem szeretnéd túl csípősre, kevesebb chili is elegendő.
Egy tálban keverd össze a szójaszószt, szezámolajat, cukrot és sót. Add hozzá a felaprított fokhagymát és chilit, valamint a szezámmagot.
A keveréknek jól el kell keverednie, hogy minden hozzávaló egyenletesen eloszoljon.
Az uborka darabokat helyezd egy tálba, és öntsd rá a szójaszószos keveréket. Jól keverd össze, hogy minden uborka darab átvegye a fűszeres ízeket.
Tálalás előtt érdemes pihentetni 15-30 percig, hogy az ízek jobban összeérjenek.
A kész Oi Muchim-t tálald frissen, és élvezd a fűszeres uborka ízét.
A friss uborka ropogós textúrája és a fűszeres szósz tökéletesen kiegészítik egymást.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.