A főtt rizst öntsd egy tálba, majd add hozzá a vizet és jól keverd össze.
A rizst a legjobb, ha előző nap főzöd meg, hogy a szálak jól elváljanak egymástól.
A póréhagymát vékonyan szeleteld fel, a zöld chilipaprikát pedig apróra vágd.
A póréhagyma és a zöld chili frissessége igazán feldobja az ételt.
Egy serpenyőben hevítsd fel a mustárolajat, majd add hozzá a póréhagymát és a chilipaprikát. Pirítsd 2-3 percig, amíg illatos lesz.
A mustárolaj különleges ízt ad az ételnek, ha nem található, használhatsz más növényi olajat is.
A pirított póréhagymát és chilipaprikát keverd össze a főtt rizshez.
A rizs és a fűszeres keverék jól összeér, ha egy kicsit pihentetjük, hogy az ízek összeérjenek.
Sózd, borsozd, majd tálald friss korianderrel díszítve.
A koriander friss íze segít ellensúlyozni a mustárolaj erőteljes ízét.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.