Kezdd azzal, hogy finomra vágod a káposztát és a tavaszi hagymát. A tavaszi hagymát apróra vágd, hogy egyenletesen eloszoljon a tésztában.
A káposzta aprításakor ügyelj arra, hogy ne legyenek túl nagy darabok, hogy szépen át tudjon sülni.
Egy tálban keverd össze a lisztet, a sütőport, a vizet és a szójaszószt. A tésztának lágy, de nem túl folyós állagúnak kell lennie.
A tésztát ne keverd túl, mert akkor elveszti a könnyű állagát.
Verd fel a tojásokat, és add hozzá a tésztához. Jól keverd el, hogy minden összetevő összeérjen.
A tojások felverése segít a tészta könnyű és puha állagának elérésében.
Most add hozzá az apróra vágott káposztát és tavaszi hagymát, majd keverd bele alaposan.
Figyelj arra, hogy a hagyma egyenletesen eloszoljon a tésztában, így minden falat ízletes lesz.
Egy serpenyőt melegíts fel közepes lángon, és önts bele egy kevés olajat. Öntsd a tésztát a serpenyőbe, és egyenletesen simítsd el, hogy kerek formát kapj.
Ne tegyél túl sok tésztát a serpenyőbe, hogy elkerüld a tészta túlsütését vagy nem egyenletes sülését.
Süsd a tésztát 5-7 percig, majd fordítsd meg, és süsd a másik oldalát is aranybarnára.
Használj egy lapátot vagy spatulát a tészta megfordításához, hogy ne törjön el.
Amikor kész, tedd ki a tányérra, és öntsd rá a tartármártást.
Tálalás előtt szórhatsz rá extra tavaszi hagymát a friss ízért!
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.