A kenyeret szeleteld fel vastagabb darabokra, és pirítsd meg mindkét oldalát egy serpenyőben vagy sütőben.
Ha sütőben pirítod, a kenyér kívül ropogós, belül puha marad. Ha serpenyőben pirítod, ügyelj arra, hogy ne égjen meg.
A paradicsomokat hámozd meg (ha szeretnéd), majd vágd fel kisebb darabokra. A fokhagymát finomra aprítsd fel.
A paradicsomot könnyedén meghámozhatod, ha forró vízbe mártod, majd hideg vízbe öntöd, így könnyen lejön a héja.
A pirított kenyérre dörzsöld rá a fokhagymát, majd halmozd rá a felvágott paradicsomot.
Ne sajnáld a fokhagymát, mert igazán intenzív ízt ad a pirítósnak.
A sobrassadát tedd egy serpenyőbe, és enyhén pirítsd meg, amíg a zsírok felolvadnak, majd halmozd a paradicsomos kenyérre.
A sobrassada pirítása segít, hogy az ízek jobban előjöjjenek, de vigyázz, hogy ne süsd túl.
Locsold meg olívaolajjal, majd szórd meg friss bazsalikommal és sóval.
A bazsalikom friss íze tökéletesen illik a sobrassadához, és kiemeli az étel ízvilágát.
Tálald az ételt azonnal, frissen.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.