A sertéshúst vágd fel kisebb darabokra, majd dörzsöld be sóval, borssal, lime lével és reszelt fokhagymával. Hagyd pihenni 10-15 percig, hogy az ízek összeérjenek.
A fokhagymát reszeld finomra, hogy jobban átjárja a húst. Ha időd engedi, hagyd pihenni a húst egy-két órát, hogy még ízesebb legyen.
A vöröshagymát vékonyra szeleteld fel. A ciabattát vágd fel kétfelé, és pirítsd meg enyhén olívaolajon, hogy ropogós legyen.
A ciabattát ne pirítsd túl, mert akkor kemény lesz. Csak annyi ideig süsd, amíg aranybarna és ropogós nem lesz.
Egy serpenyőben melegíts olívaolajat, majd a fűszeres húst süsd meg 10-15 perc alatt, amíg szépen megpirul és a hús kívül ropogós lesz.
A húst közepes hőmérsékleten süsd, hogy kívül ropogós, belül pedig szaftos maradjon.
A megpirított ciabattára tedd a sült húst, majd szórd meg a hagyma szeletekkel és friss korianderrel.
A koriander friss és citrusos íze kiválóan passzol a sült hús és a lime lé zamatához.
A kész pan con chicharrón-t tálald azonnal, melegen.
Ez a szendvics friss és ínycsiklandó, így ideális étkezésre reggelire vagy ebédre is!
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.