A mascarponét és a tejszínt keverd össze egy tálban, majd add hozzá a cukrot, vaníliás cukrot és a tojásokat. Keverd simára.
Fontos, hogy a mascarpone ne legyen túl hideg, hogy könnyebben keveredjen a többi hozzávalóval.
A Baileys-t öntsd hozzá a keverékhez, és keverd össze alaposan. Ha szeretnéd, egy kis extra Baileys-t is adhatunk a krémhez, hogy intenzívebb legyen az íze.
A Baileys mennyisége ízlés szerint változhat. Ha erősebb alkoholt szeretnél, ne habozz többet tenni!
A pandorót vágd fel szeletekre, és tedd egy tálba. Egy evőkanállal öntsd le a Baileys krémet, majd hagyd állni egy kicsit, hogy a krém jól beszívódjon.
A pandorót előtte meg is locsolhatod egy kis Baileys-szel, hogy gazdagabb legyen az íze.
Tálalás előtt szórd meg kakaóporral és reszelt csokoládéval. A csokoládé extra édes ízt ad, míg a kakaópor fokozza az étel karakterét.
A kakaópor ne legyen túl sok, mert túlságosan elnyomhatja a Baileys krém ízét.
Tálald azonnal, vagy hagyd egy kicsit hűlni a hűtőben, hogy az ízek jobban összeérjenek.
Ha hűtve tálalod, még krémesebb és gazdagabb lesz az ízvilág.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.