Az étcsokoládét törd fel kis darabokra. Egy lábasban melegítsd fel a tejszínt, és amikor forrni kezd, vedd le a tűzről, és add hozzá a felaprított csokoládét.
A tejszín és a csokoládé együttes melegítése lehetővé teszi a csokoládé sima, fényes szószá való olvadását.
Add hozzá a vajat és a vaníliás cukrot a csokoládés keverékhez. Keverd össze, amíg minden sima és homogén nem lesz.
A vaj hozzáadása gazdagítja a csokoládét, és selymesebbé teszi a szószt.
A pandorót vágd fel szeletekre, majd helyezd el őket egy tálra.
A pandorót ne szeleteld túl vékonyra, hogy elég hely legyen a csokoládés öntetnek.
Öntsd a csokoládékrémet a pandoro szeletekre, és hagyd, hogy a csokoládé kissé megdermedjen.
Hagyj egy kis időt a csokoládé megdermedésére, hogy az ízek teljesen összeérjenek.
Tálalás előtt szórd meg a süteményt a porcukorral és a kókuszreszelékkel. Ha szeretnéd, egy kevés kávélikőrt is locsolhatsz a csokoládéra.
A porcukor és kókuszreszelék extra édességet ad az ételnek, míg a kávélikőr egy kis felnőttes ízt ad hozzá.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.