A pandorót szeleteld fel 1 cm vastag szeletekre, és tedd egy sütőlapra.
A pandoro szeletek ne legyenek túl vastagok, hogy a fahéjas íz jól átjárja őket.
A vajat olvaszd meg egy serpenyőben, majd add hozzá a cukrot és a fahéjat, és keverd össze, amíg a cukor elolvad.
A fahéj és a vaj aromája jól illeszkedik a pandoro édességéhez, így ne sietj a keveréssel.
A fahéjas vajas keveréket öntsd a pandoro szeletekre, és helyezd a sütőbe 180°C-ra előmelegítve 10-15 percig, amíg a szeletek enyhén pirulnak.
Ne hagyd a szeleteket túl sokáig a sütőben, mert akkor elveszítik puhaságukat.
Miután a szeletek szépen megpirultak, vedd ki őket, és locsold meg tejszínnel a tetejüket.
A tejszín lágy, krémes textúrát ad, és finom kontrasztot alkot a fahéjas ízekkel.
A pandorót szórd meg porcukorral a tálalás előtt.
A porcukor díszítése frissességet és extra édességet ad az ételnek.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.