A kenyérszeleteket helyezd egy tiszta felületre, majd mindkét szeletet kend meg olívaolajjal.
Az olívaolaj segít abban, hogy a kenyér ropogós legyen sütés közben, és ízesíti a paninit.
A fűszereket (oregánó, bazsalikom, fokhagyma por) szórd a kenyérszeletek egyik oldalára.
A fűszereket egyenletesen szórd el, hogy minden falatba jusson belőlük.
A másik szelet kenyeret helyezd a tetejére, és finoman nyomd le a paninit, hogy a fűszerek és az olívaolaj jól összeolvadjanak.
Ha szeretnél, egy kevés extra fűszerkeveréket is szórhatsz a tetejére, hogy még ízesebb legyen.
Süsd a paninit egy előmelegített grill serpenyőben 3-4 percig, mindkét oldalát pirítva, amíg a kenyér aranybarna és ropogós lesz.
Ha nincs grill serpenyőd, használj egy hagyományos serpenyőt és nyomd le egy másik nehezebb serpenyővel.
Miután elkészült, tálald melegen.
A paninit azonnal tálald, hogy a kenyér még ropogós és a fűszerek íze friss legyen.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.