A paprikákat tedd egy grill serpenyőbe, és süsd meg őket, amíg a bőrük feketévé válik és megpuhulnak.
A pörkölt paprikát húzd le a bőréről, hogy a legjobb ízt kapd. A bőrt könnyen eltávolíthatod, miután lehűlt.
A paprikákat vágd fel kisebb darabokra, és tedd félre.
A paprikát ne vágd túl apróra, hogy megőrizzék a textúrájukat a panini belsejében.
A kenyérszeleteket kend meg egy kis olívaolajjal mindkét oldalon.
Az olívaolaj segít a panini ropogósra sütésében, miközben gazdag ízt ad a kenyérnek.
Helyezd a pörkölt paprikát és a mozzarellát a kenyér egyik felére.
A mozzarella sajt legyen friss, hogy szépen megolvadjon a sütés során.
Tedd a másik szelet kenyeret a tetejére, és enyhén nyomd le a paninit, hogy a sajt megolvadjon sütés közben.
Használhatsz panini sajtót, hogy egyenletesen piruljon a kenyér, és a sajt tökéletesen megolvadjon.
Süsd a paninit egy előmelegített grill serpenyőben, mindkét oldalát 3-4 percig, amíg a kenyér aranybarna és ropogós lesz, a sajt pedig megolvad.
Ha nincs grill serpenyőd, egy hagyományos serpenyőben is megpiríthatod, de nyomd le egy másik nehezebb serpenyővel.
Miután elkészült, tálald melegen, ízlés szerint sóval és borssal ízesítve.
A paninit azonnal tálald, hogy a sajt még folyós és krémes legyen.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.