A zöldségeket alaposan mosd meg, majd vágd őket egyenlő darabokra, hogy egyenletesen párolódjanak.
A zöldségek egyforma méretűre vágása segít abban, hogy mindegyik egyformán párolódjon.
Egy nagy serpenyőben melegítsd fel az olívaolajat, majd add hozzá a zúzott fokhagymát és pirítsd 1-2 percig.
A fokhagyma aromáját a legjobban akkor hozod ki, ha nem égeted meg, ezért ügyelj arra, hogy csak finoman piruljon.
Add hozzá a sárgarépát, brokkolit, cukkinit és zöldbabot. Keverd össze, majd párold a zöldségeket 10-15 percig, amíg megpuhulnak.
A zöldségeket ne párold túl, mert elveszíthetik a színüket és a ropogós textúrájukat.
Szórd rá a friss petrezselymet, bazsalikomot és oreganót, majd keverd össze, és főzd további 2-3 percig.
A friss zöldfűszerek gazdag ízt adnak, és kiemelik a zöldségek frissességét.
Sózd és borsozd ízlés szerint, majd tálald melegen.
A tálalás előtt érdemes egy kis friss petrezselyemmel megszórni a zöldségeket.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.