A marhahúst vágd apró kockákra, majd egy nagy serpenyőben hevítsd fel az olívaolajat. Pirítsd meg a húst, amíg szépen meg nem barnul.
A hús pirításánál ügyelj arra, hogy ne zsúfold túl a serpenyőt, mert akkor nem pirul meg egyenletesen.
A hagymát és fokhagymát apróra vágd, majd add hozzá a húsra. Pirítsd 2-3 percig, amíg illatos lesz.
A hagymát alacsony lángon pirítsd, hogy ne égjen meg, hanem édesen karamellizálódjon.
A paprikát és sárgarépát vágd kis darabokra, majd add hozzá a serpenyőhöz. Főzd együtt, amíg a zöldségek megpuhulnak.
A paprikák és sárgarépa frissessége még gazdagabbá teszi az étel ízét, ügyelj arra, hogy ne főzd túl őket!
Öntsd hozzá a fehérbort és főzd, amíg elpárolog, majd adj hozzá sót, borsot és friss koriandert. Keverd jól össze.
A fehérbor segít kiemelni a zöldségek és hús ízét, de ha nem szereted az alkoholt, vízzel is pótolhatod.
Tálald a kész pepperpotot friss, ropogós kenyérrel, és szórd meg friss korianderrel.
A kenyér ropogósra sütése kiemeli az étel gazdag ízét, és segít a szaft felszívásában.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.