A rizspapírokat egyenként áztasd meleg vízbe 10-15 másodpercig, majd helyezd őket egy tiszta, száraz konyharuhára, hogy megszáradjanak.
Ne áztasd túl sokáig a rizspapírt, mert akkor könnyen elszakadhat!
A sárgarépát és az uborkát hámozd meg, majd vágd vékony csíkokra.
Minél vékonyabbak a csíkok, annál könnyebben hajthatók lesznek a rizspapírok!
Minden egyes rizspapíron helyezd el egy-egy csík csirkehúst, néhány szelet főtt tojást, friss fűszernövényeket, valamint a sárgarépát és uborkát.
Próbáld meg úgy elrendezni a hozzávalókat, hogy egyenletesen eloszoljanak a rizspapíron!
A rizspapírt a töltelékkel együtt óvatosan hajtsd fel, és készíts belőle egy szoros tekercset, ügyelve arra, hogy a töltelék ne essen ki.
A rizspapírt kissé meghúzhatod, hogy jobban összetartsa a tekercset!
A csípős mártáshoz keverd össze a sriracha szószt, halmártást és lime levet egy kis tálban.
Ha szeretnéd, az édesség kedvéért egy kis mézet is hozzáadhatsz a mártáshoz!
A kész pho cuon tekercseket tálald csípős mártással, és ízlés szerint lime levéllel díszítsd.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.