Melegítsd elő a sütőt 200°C-ra, és bélelj ki egy tepsit sütőpapírral.
A sütőt érdemes légkeveréses fokozaton előmelegíteni, ha van ilyen funkció.
Helyezd a pita kenyereket a tepsire, majd egyenletesen kend rájuk a paradicsomszószt.
Használj jó minőségű, sűrű paradicsomszószt, hogy a pita ne ázzon el.
Szórd meg a pitákat reszelt mozzarella sajttal, majd helyezd rájuk a pepperoni szeleteket vagy sonkát.
A mozzarella helyett használhatsz más, jól olvadó sajtot is, például trappistát vagy edamit. A feltéteket ízlés szerint variálhatod.
Szórd meg az oregánóval, sóval és borssal, majd locsold meg egy kevés olívaolajjal.
Az oregánó helyett használhatsz más, kedvelt fűszernövényt is, például bazsalikomot vagy kakukkfüvet.
Süsd a sütőben 10-12 percig, amíg a sajt megolvad és aranybarnára pirul.
Figyeld a pizzákat sütés közben, mert a sütési idő sütőtől függően változhat.
Vedd ki a sütőből, és szórd meg friss bazsalikomlevelekkel.
A friss bazsalikom levelekkel még ízletesebb lesz a pizza.
Azonnal tálald, szeletekre vágva vagy egészben.
Azonnali tálalással elkerülheted, hogy a pita pizza elázzon és élvezheted a ropogós tésztát.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.