MelegĂtsd elĆ a sĂŒtĆt 220°C-ra, Ă©s kĂ©szĂts elĆ egy sĂŒtĆlapot sĂŒtĆpapĂrral.
A sĂŒtĆt Ă©rdemes a tĂ©szta elkĂ©szĂtĂ©se elĆtt bekapcsolni, hogy biztosan elĂ©rje a kĂvĂĄnt hĆmĂ©rsĂ©kletet.
HĂĄmozd meg Ă©s aprĂtsd finomra a fokhagymĂĄt, majd keverd össze az olĂvaolajjal.
A fokhagymĂĄs olĂvaolajjal megkenheted a pizza szĂ©lĂ©t is, hogy Ăzletesebb legyen.
Kend meg a pizza tĂ©sztĂĄt a paradicsomszĂłsszal, ĂŒgyelve arra, hogy a szĂ©lek szabadon maradjanak.
Ha nincs kĂ©sz paradicsomszĂłszod, hasznĂĄlhatsz passzĂrozott paradicsomot, amit fƱszerezel.
SzĂłrd rĂĄ az aprĂtott fokhagymĂĄt Ă©s a tibeti fƱszereket, majd egyenletesen oszlasd el a reszelt jak sajtot a pizzĂĄn.
Ha nincs jak sajtod, hasznĂĄlhatsz mĂĄs, hasonlĂłan karakteres ĂzƱ sajtot.
Helyezd a friss spenĂłtleveleket a sajt tetejĂ©re, majd locsold meg egy kevĂ©s olĂvaolajjal.
A spenĂłtot Ă©rdemes sĂŒtĂ©s utĂĄn rĂĄtenni, hogy friss maradjon, de ha szereted a sĂŒlt spenĂłtot, akkor bĂĄtran tedd rĂĄ a sĂŒtĂ©s elĆtt.
SĂŒsd a pizzĂĄt 12-15 percig, vagy amĂg a sajt megolvad Ă©s a szĂ©lek aranybarnĂĄk lesznek.
A sĂŒtĂ©si idĆ a sĂŒtĆdtĆl fĂŒggĆen vĂĄltozhat, figyelj rĂĄ, hogy ne Ă©gjen meg a pizza alja.
Vedd ki a pizzĂĄt a sĂŒtĆbĆl, hagyd hƱlni pĂĄr percig, majd szeleteld fel Ă©s tĂĄlald.
A szeletelĂ©s elĆtt Ă©rdemes egy pĂĄr percet vĂĄrni, hogy a sajt kicsit megdermedjen, Ăgy könnyebb lesz szeletelni.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.