A hominy kukoricát alaposan öblítsd le, majd főzd meg a zöldség alaplében, amíg megpuhul.
A hominy kukorica íze különleges, és a főzés során fokozódik a textúrája.
A tofut vágd kockákra, majd pirítsd meg egy serpenyőben.
A tofu kívül ropogósra, belül puhára piruljon, így jó textúrát ad az ételnek.
A hagymát és fokhagymát apróra vágd, a paprikát szeleteld fel, és egy lábasban olajon pirítsd meg.
A pirított hagyma és fokhagyma alapot ad az ételnek, így még ínycsiklandóbbá válik.
Add hozzá a főtt hominy kukoricát és a tofut a lábasba, majd keverd össze.
A főtt hominy és a pirított tofu kombinációja gazdag ízvilágot ad a levesnek.
Keverj hozzá chili paprikát, koriandert, sót és borsot, majd főzd az ételt még 10-15 percig.
A chili paprikák fokozzák az étel ízét, de ha nem szeretnél túl erős ételt, csökkentheted a mennyiségüket.
A lime levét facsard bele, és keverd jól el.
A lime frissessége és savassága jól kiegyensúlyozza az ételt.
Tálald a pozole-t friss korianderrel díszítve.
A friss koriander aromája fokozza az étel ízét, és még szebbé teszi a tálalást.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.