A marhahĂșst daraboljuk fel aprĂł kockĂĄkra. A hagymĂĄt Ă©s fokhagymĂĄt aprĂłra vĂĄgjuk.
A marhahĂșs szeletek legyenek egyformĂĄk, hogy egyenletesen fĆjenek.
Egy nagy lĂĄbasban hevĂtsĂŒk fel a szezĂĄmmagolajat, majd pĂĄroljuk meg a hagymĂĄt Ă©s fokhagymĂĄt, amĂg ĂŒvegesedni nem kezd.
A szezĂĄmmagolaj kĂŒlönleges Ăzt ad az Ă©telnek, de ha nincs kĂ©znĂ©l, hasznĂĄlhatunk sima olĂvaolajat is.
Adjunk hozzĂĄ a felkockĂĄzott marhahĂșst, Ă©s pirĂtsuk 5-6 percig, amĂg enyhĂ©n meg nem barnul.
A hĂșs könnyen megpuhul, ha nem tĂșlsĂŒtjĂŒk, Ăgy figyeljĂŒnk arra, hogy ne Ă©gjen meg.
ĂntsĂŒk hozzĂĄ a zöldsĂ©g alaplevet, Ă©s forraljuk fel. A rizst alaposan ĂĄtöblĂtjĂŒk, majd hozzĂĄadjuk a leveshez.
Ha nem szeretnĂ©nk tĂșl hĂg levest, hasznĂĄlhatunk kevesebb alaplevet.
Add hozzå a szójaszószt, és hagyd, hogy a rizs teljesen megpuhul, kb. 15-20 perc alatt.
A rizsnek teljesen meg kell puhulnia, hogy jĂłl felszĂvja a fƱszeres alaplevet.
Amikor a rizs kész, verj fel egy tojåst, és óvatosan keverd a levesbe, hogy egy kis krémes ållagot adjon a Zosuinak.
A tojĂĄs hozzĂĄadĂĄsa segĂt a leves gazdagabb ĂĄllagĂĄnak elĂ©rĂ©sĂ©ben.
TĂĄlalĂĄs elĆtt szĂłrj a levesre friss zöldhagymĂĄt, koriandert Ă©s tavaszi zöldsĂ©geket.
A tavaszi zöldsĂ©gek frissessĂ©ge kiemeli az Ă©tel ĂzĂ©t, Ă©s szĂnesebbĂ© teszi a tĂĄlalĂĄst.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.