A marhahúst daraboljuk fel apró kockákra. A hagymát és fokhagymát apróra vágjuk.
A marhahús szeletek legyenek egyformák, hogy egyenletesen főjenek.
Egy nagy lábasban hevítsük fel a szezámmagolajat, majd pároljuk meg a hagymát és fokhagymát, amíg üvegesedni nem kezd.
A szezámmagolaj különleges ízt ad az ételnek, de ha nincs kéznél, használhatunk sima olívaolajat is.
Adjunk hozzá a felkockázott marhahúst, és pirítsuk 5-6 percig, amíg enyhén meg nem barnul.
A hús könnyen megpuhul, ha nem túlsütjük, így figyeljünk arra, hogy ne égjen meg.
Öntsük hozzá a zöldség alaplevet, és forraljuk fel. A rizst alaposan átöblítjük, majd hozzáadjuk a leveshez.
Ha nem szeretnénk túl híg levest, használhatunk kevesebb alaplevet.
Add hozzá a szójaszószt, és hagyd, hogy a rizs teljesen megpuhul, kb. 15-20 perc alatt.
A rizsnek teljesen meg kell puhulnia, hogy jól felszívja a fűszeres alaplevet.
Amikor a rizs kész, verj fel egy tojást, és óvatosan keverd a levesbe, hogy egy kis krémes állagot adjon a Zosuinak.
A tojás hozzáadása segít a leves gazdagabb állagának elérésében.
Tálalás előtt szórj a levesre friss zöldhagymát, koriandert és tavaszi zöldségeket.
A tavaszi zöldségek frissessége kiemeli az étel ízét, és színesebbé teszi a tálalást.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.