A póréhagymát vágd fel vékony karikákra, majd öblítsd le hideg vízben, hogy eltávolítsd a felesleges földet.
A póréhagyma alsó részét mindig alaposan vágd le, mert itt könnyen felhalmozódhat a föld.
Az ananászt hámozd meg, távolítsd el a kemény közepét, majd vágd fel apró kockákra.
Ha friss ananászt használsz, ügyelj arra, hogy érett és édes legyen, hogy a salátában jól passzoljon az ízekhez.
A kukoricát öblítsd le, és szűrd le, ha konzervet használsz, majd adj hozzá a póréhagymához és ananászhoz.
Ha friss kukoricát használsz, azt előtte meg kell főzni vagy grillezni.
A citromlevet, olívaolajat és mézet keverd össze egy tálban, és öntsd a salátára. Sózd és borsozd ízlés szerint.
A méz ad egy kis édességet, ami jól ellensúlyozza a póréhagyma enyhe kesernyésségét.
Végül szórd meg friss petrezselyemmel, és alaposan keverd össze, hogy minden hozzávaló jól átjárja a dressing.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.