A banánt hámozd meg, és vágd kisebb darabokra. Egy tálban pépesítsd a banánt villával vagy botmixerrel.
A banán teljesen érett legyen, hogy természetes édes ízt adjon a joghurtnak.
Egy nagyobb tálban keverd össze a kefirt, a natúr joghurtot, a mézet és a vaníliás cukrot. Alaposan keverd el, hogy az összes hozzávaló jól összemosódjon.
Ha nem szereted túl édesen, a méz mennyiségét csökkentheted. Az édesítéshez használhatsz más természetes édesítőt is, mint például stevia.
Add hozzá a banánpürét a joghurtos keverékhez, és alaposan keverd össze.
A banán és a joghurt tökéletes kombinációt alkot, és a kefir probiotikus hatása mellett a banán frissítő ízével különleges élményt nyújt.
Tálalás előtt friss citromlével locsold meg a joghurtot, és ízlés szerint díszítsd friss mentával.
A citromlé frissítő, enyhén savanykás íze kiemeli a banán édességét, míg a friss menta frissességet ad az ételnek.
Tálald a joghurtot frissen, vagy tedd a hűtőbe 15-20 percre, hogy az ízek jobban összeérjenek.
Hűtve a joghurt még frissítőbb hatást kelt, különösen nyári melegben.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.