Probiotikus Citrom-málna kefir frissítő ital pohárban

Probiotikus Citrom-málna kefir

A Probiotikus Citrom-málna kefir egy frissítő és egészséges ital, amely a kefir probiotikus előnyeit ötvözi a málna és citrom vitaminjaival. Az ital egy egyszerű és gyors módja annak, hogy probiotikus kultúrákat vigyünk be a napi étrendünkbe, miközben élvezzük a málna és citrom frissítő ízét. A kefir, mint erjesztett tejtermék, tele van jótékony baktériumokkal, amelyek elősegítik a bélflóra egészségét, míg a málna és citrom nemcsak finom, hanem tele van antioxidánsokkal és C-vitaminnal is. Ez az ital ideális reggelire, vagy akár uzsonnára, hogy energiával töltsön fel a nap folyamán.

Előkészület 5 perc
Elkészítés N/A
Teljes 5 perc
150 Kcal
Facebook
Twitter
LinkedIn

Hozzávalók

Adagok: 2
500 ml Kefir
100 g Friss málna
2 ek. Friss citromlé
1 ek. Méz
1 tk. Citromhéj
5 db Jégkockák

Bevásárló kosár ikon Bevásárló lista (0)

    Allergén információ

    Elkészítési Lépések

    1

    A friss málnát tedd egy turmixgépbe, és pürésítsd simára.

    Ha a málna túl savanyú, adj hozzá egy kis mézet, hogy édesebb legyen.

    2

    A kefirt öntsd a turmixgépbe a pürésített málnával együtt, és add hozzá a citromlevet és citromhéjat.

    A citromhéj frissességet ad a kefirnek, de ha nem szereted, el is hagyhatod.

    3

    Keverd össze a hozzávalókat alaposan, majd tedd hozzá a mézet és keverd el.

    A méz mennyiségét ízlés szerint változtathatod, ha édesebben szereted.

    4

    Helyezd a keveréket poharakba, és tedd jégkockákat a poharakba.

    Ha nem szeretnéd, hogy a jég olvadása hígítsa az italt, akkor tedd a jégkockákat előre a pohárba, vagy készíts előre fagyasztott málna kockákat.

    5

    Tálald hidegen, és élvezd az egészséges, frissítő kefirt.

    Ha probiotikus hatást szeretnél elérni, hagyd állni a keveréket egy pár órát a hűtőben, hogy az ízek összeérjenek.