A cseresznyéket alaposan mosd meg, majd magozd ki őket. A kefirt vedd ki a hűtőből, és hagyd szobahőmérsékleten 10 percet állni.
Ha gyorsabban szeretnél dolgozni, használhatsz cseresznyemagozót – így nem törik meg a gyümölcs.
A cseresznye felét turmixold össze a mézzel, citromlével és vaníliával, amíg sima állagot kapsz.
Ha nem kedveled a gyümölcshéjat vagy rostokat, a turmixolt keveréket átszűrheted egy finom szűrőn.
A gyümölcsös keveréket öntsd a kefirhez, és alaposan keverd el, amíg homogén italt nem kapsz.
Keveréshez használj kézi habverőt – így nem töröd össze a kefir állagát, mégis egységes lesz.
A maradék cseresznyét darabold kisebbre, majd óvatosan keverd a kefires italhoz.
A kisebb darabok élvezetes textúrát adnak – de ne legyen túl apró, különben pépes lesz.
Fedd le a keveréket, és pihentesd hűtőben 20-30 percig. Tálalás előtt keverd át, és poharakba öntve kínáld.
Dekorációhoz kizárólag kimagozott fél cseresznyét használj – NE kerüljön levél vagy szár a tálalásba!
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.