Az epret mosd meg, szárát távolítsd el, majd vágd kisebb darabokra. A kivit hámozd meg és szintén darabold fel. Fontos, hogy érett, de nem túlérett gyümölcsöket használj a legjobb íz eléréséhez.
Ne hagyj levelet az epren – mindig csak a megtisztított húsát használd!
Tedd az epret és a kivit egy turmixgépbe. Add hozzá a natúr kefirt, a mézet és a frissen facsart citromlevet.
A citromlé nemcsak az ízeket frissíti, hanem segít megőrizni a szép színt is.
Turmixold az összetevőket simára, amíg egy selymes állagú, enyhén habos ital nem lesz belőle. Ha túl sűrűnek találod, adhatsz hozzá egy kevés hideg vizet.
Ha simább textúrát szeretnél, szűrd le a turmixot egy finom szűrőn keresztül, így eltávolíthatod a kiwi magokat.
Öntsd a kész italt poharakba, majd tedd hűtőbe legalább 30 percre. Hidegen a legjobb, amikor az ízek összeérnek.
Fogyasztás előtt keverd fel, mivel a gyümölcsrostok idővel leülepedhetnek az aljára.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.