BevĂĄsĂĄrlĂł lista (0) ▼
A joghurtot öntsd egy közepes mĂ©retƱ tĂĄlba, Ă©s hagyd szobahĆmĂ©rsĂ©kleten 5-10 percet pihenni, hogy az Ăzek jobban össze tudjanak Ă©rni a keverĂ©s utĂĄn.
A szobahĆmĂ©rsĂ©kletƱ joghurt jobban keverhetĆ Ă©s kellemesebb fogyasztani is.
Reszeld bele az egy gerezd fokhagymåt a joghurtba, majd keverd el alaposan. Ez adja meg az alap fƱszeres karaktert.
Ha enyhĂ©bb fokhagymĂĄs Ăzre vĂĄgysz, elĆbb forrĂĄzd le a gerezdet pĂĄr mĂĄsodpercre, Ăgy veszĂt az erejĂ©bĆl.
Adj hozzĂĄ egy csipet sĂłt Ă©s a szĂĄrĂtott mentĂĄt vagy zaâatart, majd keverd ismĂ©t simĂĄra a joghurtot.
A zaâatar kĂŒlönleges földes-fƱszeres Ăzt ad â hasznĂĄlj keveset, hogy ne nyomja el a többi Ăzt.
A grĂĄnĂĄtalmĂĄt vĂĄgd fĂ©lbe, Ă©s Ăłvatosan ĂŒtögesd ki a magokat egy fakanĂĄllal egy tĂĄl fölött. TĂĄvolĂtsd el a fehĂ©r hĂĄrtyĂĄkat.
Hasznålj mély tålat, és tartsd a vågott felét lefelé, hogy a lé ne fröccsenjen szét.
A grĂĄnĂĄtalma magokat csak tĂĄlalĂĄskor szĂłrd a joghurt tetejĂ©re, Ăgy roppanĂłsak maradnak Ă©s friss hatĂĄst keltenek.
Ne keverd bele korĂĄbban, mert a savas lĂ© elszĂnezheti a joghurtot Ă©s elveszik a kontrasztos hatĂĄs.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.