A kefirt öntsd egy tálba, és add hozzá a füstölt paprikát. Keverd jól össze, hogy a paprika egyenletesen eloszoljon a kefirben.
A füstölt paprika különleges ízt ad, ezért fontos, hogy jól keverd el, hogy minden falat ínycsiklandó legyen.
Adj hozzá egy evőkanál friss citromlevet, ami frissességet ad a kefirhez, és kiegyensúlyozza a füstölt paprika ízét.
A citromlé segít kiemelni a kefir probiotikus tulajdonságait és frissíti az ízeket.
A fokhagymát zúzd össze, majd add hozzá a kefirhez. A fokhagyma friss íze még gazdagabbá teszi az italt.
Ne hagyd ki a fokhagymát, mert ízvilága jól harmonizál a füstölt paprikával és a kefir savanykás ízével.
Ízesítsd egy csipet sóval és borssal, majd keverd jól össze.
A só és bors mennyisége függ az egyéni ízléstől, de ne használj túl sokat, hogy ne nyomja el a kefir ízét.
Tálalás előtt friss petrezselyemmel díszítsd, hogy szép színt és frissességet adjon a kefirhez.
A petrezselyem frissessége és zöld színe kiemeli a kefir színét és gazdagabbá teszi az ételt.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.