A kefirt öntsd egy tĂĄlba, majd hagyd ĂĄllni szobahĆmĂ©rsĂ©kleten 10-15 percig, hogy ne legyen tĂșl hideg a fƱszerek elkeverĂ©sĂ©hez.
SzobahĆmĂ©rsĂ©kleten az Ăzek könnyebben összeĂ©rnek, Ă©s a fƱszerek jobban kiadjĂĄk aromĂĄjukat.
A friss gyömbĂ©rt reszeld finom lyukĂș reszelĆn. Add hozzĂĄ a kefirhez a mĂ©zzel egyĂŒtt, majd alaposan keverd össze.
Ha erĆsebb gyömbĂ©rĂzt szeretnĂ©l, növeld a mennyisĂ©get fĂ©l teĂĄskanĂĄllal, de Ăłvatosan, mert intenzĂv lehet.
SzĂłrd hozzĂĄ a fahĂ©jat, Ćrölt szegfƱszeget Ă©s szerecsendiĂłt, majd ismĂ©t keverd jĂłl el, amĂg a fƱszerek teljesen elkeverednek.
A fƱszereket elĆbb kĂŒlön is elkeverheted egy kanĂĄl mĂ©zben, Ăgy jobban oldĂłdnak a kefirben.
Fedd le a tĂĄlat, Ă©s tedd hƱtĆbe legalĂĄbb 20-30 percre, hogy az Ăzek összeĂ©rjenek, Ă©s az ital jĂłl lehƱljön.
Minél tovåbb hagyod ållni, annål harmonikusabb lesz az ital fƱszeres karaktere.
TĂĄlalĂĄs elĆtt mĂ©g egyszer keverd ĂĄt, majd öntsd poharakba. Ha szeretnĂ©d, szĂłrd meg a tetejĂ©t egy csipet fahĂ©jjal â de semmilyen mĂĄs dĂszĂtĂ©s ne kerĂŒljön rĂĄ.
A fahĂ©jszĂłrĂĄs legyen finom Ă©s vĂ©kony rĂ©teg, Ăgy elegĂĄns megjelenĂ©st kölcsönöz.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.