A mandulát aprítsd fel finomra, majd pirítsd meg száraz serpenyőben 3-4 percig, amíg enyhén aranybarna színt kap.
Ne hagyd túl sokáig a mandulát a serpenyőben, mert könnyen megéghet, így keserű íze lesz.
A joghurtot tedd egy tálba, majd add hozzá a mézet, fahéjat, szerecsendiót, vaníliás cukrot és citromlét. Keverd jól össze.
Ha szeretnéd, a joghurtot előre lehűtheted, hogy hideg legyen, amikor fogyasztod.
A pirított mandulát szórd rá a joghurtra, és alaposan keverd el.
A mandula ropogós textúrát ad, és tökéletesen kiegészíti a fűszeres joghurt ízét.
Tálald az elkészült joghurtot azonnal, vagy hűtsd le, ha hidegen szeretnéd fogyasztani.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.