A kefirt öntsd egy nagy tálba, majd hagyd állni szobahőmérsékleten 10-15 percig, hogy könnyebben keverhető legyen.
Szobahőmérsékleten a kefir lágyabbá válik, és jobban átveszi a gyümölcsök ízét.
Az ananászt kockázd fel apróra, a grapefruitot facsard ki, és mérj ki belőle 100 ml-t.
Kerüld a keserűbb fehér részeket, csak a gyümölcshúst és levet használd.
Egy turmixgépbe tedd az ananászt, grapefruitlevet, mézet és citromhéjat, majd turmixold simára.
Ha darabosabb italt szeretnél, kevesebb ideig turmixold – de a héj teljesen oldódjon fel.
Keverd össze a gyümölcsös alapot a kefirrel kézi habverő segítségével, míg homogén állagot kapsz.
Finoman dolgozd össze, hogy a kefir selymessége megmaradjon.
Fedd le, és tedd hűtőbe legalább 30 percre. Tálalás előtt újra keverd át, majd öntsd poharakba.
Tálalásnál csak néhány ananászkockát használj a tetején – semmilyen levél vagy grapefruitkarika ne kerüljön rá!
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.