A kékszőlőt alaposan mosd meg, és ha nagy szemű, vágd félbe őket. Tedd egy kisebb tálba.
A szőlőt mindig frissen mosd meg, hogy eltávolítsd róla a szennyeződéseket, és ne hagyd rajta a szárát.
A kefirt öntsd a tálba a szőlőhöz, és keverd össze. Add hozzá a mézet és a citromlevet, majd alaposan keverd el, hogy minden íz egyenletesen eloszoljon.
A méz mennyiségét ízlés szerint állíthatod, ha édesebben szereted, adj hozzá többet.
A friss mentaleveleket aprítsd fel, és szórd rá a kész kefirre, hogy extra frissességet adjon az italnak.
A menta nemcsak ízesíti, hanem segít a probiotikus hatások fokozásában is.
Tálald az italt poharakba, és hűtsd le a hűtőben legalább fél órára, hogy friss és hideg legyen.
Ez az ital tökéletes választás nyári napokon, mivel a hűtés segít abban, hogy még frissítőbb legyen.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.