Probiotikus kókusz-epres kefir, frissen tálalva

Probiotikus Kókusz-epres kefir

A probiotikus kókusz-epres kefir egy frissítő és tápláló ital, amely a probiotikumok jótékony hatásait és az eper frissességét egyesíti. Az ital könnyedén elkészíthető, és ideális választás reggelire, tízóraira, vagy akár egy meleg nyári napon a frissítő hatása miatt. A kefir probiotikus baktériumokat tartalmaz, amelyek segítik a bélflóra egészségét, míg a kókusztej krémes, laktózmentes alternatívát biztosít.

Előkészület 10 perc
Elkészítés N/A
Teljes 10 perc
180 Kcal
Facebook
Twitter
LinkedIn

Hozzávalók

Adagok: 2
400 ml Kókusztej
200 g Friss eper
200 ml Kefir
2 ek. Méz
1 tk. Citromlé
2 ág Friss menta

Bevásárló kosár ikon Bevásárló lista (0)

    Allergén információ

    Elkészítési Lépések

    1

    Az epreket mosd meg alaposan, majd vágd fel kisebb darabokra.

    Az eper leveleit mindig távolítsd el, mert azok keserűek lehetnek.

    2

    A kókusztejet öntsd egy turmixgépbe, és add hozzá a kefirt, az epret, valamint a mézet és citromlevet.

    A citromlé frissességet ad az italnak, miközben egy kis savanykás ízt biztosít.

    3

    Turmixold össze az összes hozzávalót simára.

    Ha sima, krémes állagot szeretnél, érdemes a turmixolás előtt a kókusztejet alaposan elkeverni.

    4

    Öntsd a keveréket poharakba, és díszítsd friss mentalevelekkel.

    A menta frissessége még inkább kiemeli az eper ízét, és jól illik a kókusztejhez.

    5

    Hűtve tálald, így még frissítőbb lesz.

    A hűtés segít az ízek összeérlelésében, és különösen a nyári melegben frissítő hatású.